Agenda

Dinsdag 30 mei ’23 | Start  van ‘Online samen Tarot leren’

(max. 8 deelnemers) – avondgroep (19.30)

Deze online tarotcurus is bedoeld voor mensen die meer willen weten over tarot. Het is een cursus van 8 weken waarbij we online wekelijks bij elkaar komen. Tijdens deze momenten gaan we dieper in op de theorie, doen we samen kaarleggingen en het is mogelijk om vragen te stellen tijdens de live momenten. De 8 livemomenten vinden bij deze versie van de online tarot cursus plaats op de maandagavond. 
Tarot leren is echt niet moeilijk. Na deze cursus ken jij je eigen deck goed en kan je alle kaarten begrijpen en duiden.  

tarotspread

vrijdag 16 juni ’23  10:00 – 17:00 | Eendaagse tarotcursus op locatie in Amersfoort (max. 6 deelnemers)

Deze tarotcurus keert steeds weer terug. Je duikt gedurende de dag in de wereld van de tarot. Na een korte introductie en uitleg gaan we praktisch aan de slag met de kaarten. Je bent vrij om je eigen kaarten mee te nemen en deze te vergelijken met een ander deck. We gaan oefenen met het de interpretatie van de kaarten en uiteindelijk krijg je letterlijke en figuurlijke toolbag mee naar huis. 

Inclusief: Tarotdeck, Goodiebag, Lunch & 1 jaar toegang tot individuele online tarotcursus.

Woensdagavond 6 september| Start 8-weekse cursus tarot leren lezen. 

Bij Tara Boeddha (max. 8 deelnemers) – avondgroep 19:30 – 21:30

Deze 8 weekse cursus vindt plaats in de spirituele winkel van TARA BOEDDHA aan de krommestraat in Amerfoort. 
Na het afronden van deze cursus kun jij de kaarten lezen, en gebruiken voor het onderzoeken van je eigen vraagstukken of die van vrienden of simpele readings klanten.

Deze cursus incl. tarot/altaardoek & nieuwe tarotset kun je aanschaffen voor 239,-. 

Najaar 2023| Start maancirkels – avondgroep

Heb jij net als veel andere vrouwen behoefte aan een plek om tot rust en jezelf te komen?
Waar jij het dagelijks leven en de bijbehorende energie los kunt laten? Deze maancirkels geven daar ruimte voor.
Deze maancirkels gaan plaatsvinden rondom belangrijke volle manen. Er is ruimte om je verhaal te delen, tot inzichten te komen en te verbinden met gelijkgestemden. Iedere cirkel staat een ritueel centraal  dat je de komende periode ondersteunt om de verbinding met jezelf helpen te versterken. 

Deze cirkels gaan over het leven met de maan, je eigen natuurlijk cyclus, en de de invloed van de jaargetijden op jouw leven.