“Every need brings what's needed.
Pain bears its cure like a child. Having nothing produces provisions. Ask a difficult question, And the marvelous answer appears.'”

Quote by
Rumi

Levensweg coaching

Het is tijd om te gaan bloeien!

Wat wil jij anders gaan doen? en nu echt?! Samen kijken we naar hoe jouw leven eruit ziet op dit moment. Ben je tevreden met wat je nu ziet? Jij krijgt weer grip op de zaken door praktische stukken aan te pakken in combinatie met mindset-werk. 

In de gratis intake maken we samen een plan van aanpak op jouw doelen. 

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek met mij in. Zo kun jij zo snel mogelijk groeistappen gaan nemen. 

Mama-coaching
+

Praktische Pedagogische ondersteuning

Kinderen zijn spiegels van wat er in jou speelt.

Au! Ik heb die eerlijke spiegelingen zelf aan de levende lijven ervaren. Drie dochters die allemaal een pijnlijk deel van onverwerkte issues die zich uitten in niet helpende eigensschappen: Pleasen, Driftig zijn, enorme sociale voelsprieten, speelsheid wegstoppen.

Ik besloot: Dit wil ik niet voor mezelf, en voor hen. Ik ga aan de slag! En dat kan jij ook!

Iedere ouder kent het wel; jij bent gestresst, en je kind gaat ook over de rooie. Dit werkt niet alleen zo met stress, maar met alle gevoelens die jij ervaart. En tegelijkertijd wordt er ook op andere vlakken veel gevraagd van jou.

Een gezin draaiende houden, kinderen opvoeden, werken, contact met vrienden en je relatie leuk houden. Hobbies; heb je daar nog tijd voor? En hoe zit het met tijd en energie om te zorgen voor je gezondheid, sporten, zorgen voor andere leden van familie…  Er zijn in een ‘gewoon’ gezin zo al een heleboel factoren die hierin meespelen. Laat staan als er ook nog andere aspecten meespelen zoals schulden, ziektes of beperkingen.

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd, dat alles wat je doet wordt geleid door externe prikkels en dat je de regie zelf kwijt bent door alle afspraken, verzoeken en mensen die een beroep op je doen?

Daar kunnen we echt mee aan de slag!

Loopt het niet lekker binnen jouw gezin? En merk je dat er een energielek is, maar het lukt je niet om het gat te dichten?

Door te kijken naar een gezin als systeem, kun je helder krijgen waar de energie naar toe gaat, en waar het misschien wel doelloos wegloopt. Ik kan je helpen om weer inzicht te krijgen in je gezin, en wellicht kunnen we samen een nieuw systeem opzetten dat vóór jou werk inplaats van dóór jou.

Plan een gratis intakegesprek in met mij en dan kijken we samen welke dingen wij kunnen doen voor jouw gezinssysteem.

 

Rituelen

Voor mij zijn rituelen een belangrijk ingredient om met mijn persoonlijke ontwikkeling de diepte in te gaan.

Rituelen vragen namelijk om aandacht, voorbereiding en fucus en intenties.

Ik ontwikkel mijn eigen rituelen met het jaar mee. Deze worden geinspireerd door de natuur en al haar prachtige verschijnselen. 

In de winter zal ik daardoor bijvoorbeeld meer rituelen doen om dingen los te laten en terugtrekken. Terwijl ik in de zomer meer rituelen doe waarbij ik de groei en oogsten het uitgangspunt is. 

Wil je een keer aansluiten bij een ritueel? Kijk vooral in de agenda voor de rituelen die ik orgnaiseer en koop daar je ticket.