"I have no special talent. I am only passionately curious."

Quote by
Albert Einstein
1879-1955

My Story

Als systemisch pedagoog en intuïtief coach kan ik mezelf wel omschrijven als  down-to-earth rituelenmaker.  Ik heb een achtergrond in pedagogiek, maar een voorliefde voor ondernemen  en organiseren en nieuwe dingen uitproberen. Ik laat me graag  leiden door flow en innerlijk weten. 

Na (gevoelsmatig) 100 verschillende banen en opleidingen viel het kwartje: Ik wil met mensen werken vanuit plezier, aan psyche, geluk, persoonlijke ontwikkeling, en als het even kan in combinatie met een ambacht of kuntzunnige werkvorm.  en als klap op de vuurpijl, om er mijn eigen sausje over te gieren; met een beetje glitter en ‘rock and roll’.

Daarom zal mijn aanbod waarschijnlijk altijd varieren. De dingen die ik ontwerp en aanbied zijn wel met één basisuitgangspunt: Het is leuk en we leren er iets van (over onszelf). Vanuit mijn oorspronkelijke kennis en ervaring heb ik me zich gespecialiseerd als trainer.. Als trainer richt ik mij op het aanleren en trainen van praktische vaardigheden. Omdat ik een hang het naat spiritualiteit geef ik trainingen in tarot en het opbouwen van persoonlijke rituelen. 

interesse in mijn aanbod? Neem even een kijkje in het aanbod of volg me op instagram. Daar deel het zodra ik iets nieuw heb ontwikkeld

 

 

Hoe ‘Bloom’ mijn bedrijfsnaam werd.

Bloom (ww.) Uitspraak: [bloem]
BETEKENIS; BLOEIEN(WW.); FLOREREN (WW.); ONTPLOOIEN (WW.);OPFLEUREN (WW.); OPBLOEIEN (WW.); ONTGROEIEN

Het is niet voor niets dat ik dit als mijn bedrijfsnaam heb gekozen. Bloom in het engels klinkt net als het woord bloem in het Nederlands. Het slaat daarmee ook op het bloemige mijn voornaam; Roosje. Het beschrijft het groeiproces waar ik zelf door heen ging toen ik uit mijn depressie klom. Door het donker naar het licht zodat ik kon opbloeien tot de persoon die ik nu ben.

De bloei van een bloem verwijst naar de zomer een tijd waarin zaken voluit bloeien. Daarmee verwijst het ook naar de verloop van de seizoenen die op hun beurten weer staan voor loslaten herstellen en ontwikkelen en bloeien. Prachtig dat er zoveel gelaagdheid zit in één woord.

Ik wil bereiken dat mensen geïnspireerd raken om hun eigen pad te blijven kiezen. Ik gun iedereen de tijd, liefde en energie om aan zichzelf blijven geven wat je nodig hebt om een fijn en gelukkig leven te kunnen leiden.  Ik hoop met Bloom een pad uit te zetten en voor te leven met de boodschap dat zelfliefde en zelfzorg geen overbodige luxe is maar een voorwaarde voor een fijn leven en een goede gezondheid,

BLOOM staat voor;


1. Aandacht hebben voor jezelf.

2. Actief groei creëren in je persoonlijke ontwikkeling.

3. Vertrouwen hebben in je intuïtie en er naar luisteren.

4.Laten bloeien wat er in jou aanwezig is.