"When I'm inspired, I get excited because I can't wait to see what I'll come up with next."

Quote by
Dolly Parton

Ontdek je innerlijke kracht en intuïtie met een magische tarotcursus of workshop!

In een tarotcursus of workshop leer je niet alleen de betekenis van de kaarten en hoe je ze kunt lezen,  je krijgt ook een magische tool in handen die je helpt bij jouw persoonlijke groei.

Dompel jezelf onder in een wereld van mysterie en magie en niet te vergeten plezier! Don’t worry. We blijven ook echt met onze voeten in de aarde.

Bij een cursus of workshop ontmoet je gelijkgestemde mensen en deel ervaringen terwijl je jouw intuïtie versterkt. Dit is jouw moment om het pad van de tarot te gaan verkennen. 

Workshops & Cursussen vanaf diverse prijzen.

Geen uitgebreide therapie nodig, maar ook niet weten waar je moet beginnen? 

In een persoonlijke sessie vind je motivatie, kom je tot diepe inzichten of krijg jij de hulp om verandering in gang te zetten.

Ik maak iedere sessie op maat en ze bestaan afwisselend uit Tarot, persoonlijke meditaties, en afgestemde practices.

Na een sessie ga jij de wereld in met een plan en vertrouwen in jouw eigen intuïtieve wijsheid. Deze worden in de sessies verkend en naar voren gebracht zodat jij er later ook weer mee kunt werken. 

Vanaf €85- per sessie (a 1,5 – 2 uur). 

Voor Iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte, toe is aan een mooie ervaring en wil investeren in zichzelf.

Laat je inspireren en versterk je persoonlijke kracht bij diverse rituelen en bijeenkomsten.  Ontdek nieuwe mensen, leer vaardigheden, en ontspan in een warme, helende sfeer.

Of je nu houdt van creativiteit, mindfulness of gewoon wat quality time voor jezelf nodig hebt, ik onrganiseer de fijnste bijeenkomsten en cirkels  voor jou. 

Omarm jouw kracht en sluit aan bij één van de konende rituelen. 

Vanaf €33 p.p. 

Werken met mij

Wil je een samenwerking met mij aangaan voor je bedrijf of eigen event. Laat hier een bericht achter met je voorstel en de belangrijkste informatie. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen.

1 + 3 =

roosje kraaij - Bloom - tarot - persoonlijke ontwikkeling - Coach - Amersfoort