"When I'm inspired, I get excited because I can't wait to see what I'll come up with next."

Quote by
Dolly Parton

Jij wilt echt stappen maken. Je voelt dat je klaar bent om een keuze te maken, maar het lukt je niet in je eentje. Ik help je in een persoonlijk gesprek met het uitstippelen van van je route en de eerste stappen die je te maken hebt. Maak een privé afspraak met mij voor een persoonlijke kaartenlegging of plan een intake voor een coachingstraiect.

Jij bent toe aan een fijne dosis inspiratie voor jouw leven. Jij wilt anderen ontmoeten die net als jij houden van persoonlijke ontwikkeling en de magie van samenzijn? Kijk dan nu in de agenda en koop je kaartje voor een komend evenement of retraite dat past bij jou.

Jij wilt je verdiepen en je zoekt meer kennis en kunde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, tarot of spiritualiteit en rituelen. Doe mee met een cursus op locatie of volg een programma in de online academie op je eigen moment. 

Werken met mij

Wil je een samenwerking met mij aangaan voor je bedrijf of eigen event. Laat hier een bericht achter met je voorstel en de belangrijkste informatie. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen.

4 + 8 =

roosje kraaij - Bloom - tarot - persoonlijke ontwikkeling - Coach - Amersfoort